Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev älskade, våga leva



Videung
kind mot hud

kom här vila här hos mig
lånar dig blott en stund
inom rymd vilsamt nära

skaren hård
luta din panna
ännu en tid att förtära

lyssna hör plågsam stämma
din andning tyst mot min
låt oss tillbedja vårens slöja
ur skåran naket dröjer




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-06 15:45



Bookmark and Share


  J A Nicander
Vårens ankomst och smärtan när knoppar brista, även mellan oss. Snyggt !
2008-03-06

  Lena Renman
Videung så underbart härligt! Livsbejakande bedjande och nära. Fint
lena
2008-03-06

  isabel louise
vackert!
2008-03-06

    Cajsa
Fint skrivet
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund