Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtan att skiljas kontinuerligt från sina barn, är hemsk,,Särskilt om man är osäker på dess välmående..Även om träffar blir på lov osv..


Jag önskar jag vore delad

När hjärtat hopplöst stannar

och påminns om det

som är långt mer än

blossande kärlekstext

Då vill mitt hjärta svika

om än i alla fall tiden

Då jag känner hotet från mörkret

som vill döda min enighet

Mitt kött och blod

mina efterkommande

Mina barn

som lyssnar på mörkrets makter

som ser svagt

men ändå blodrött

Jag älskar tiden med er

vill bara väl

Men smärtan kommer

alltid att finnas

som  nu




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-06 15:55



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Aj smärtsamt berörande!!!
2008-03-08

  issac.a.m
vACKER & BERÖRANDE TEXT..
2008-03-07

  mrKeyword
Det finns även värme i texten också!
2008-03-07

    Maria Malm
Smärtsamma rader..
2008-03-06

    Cajsa
Dikt som berör, bra skriver, lite sorglig, kram
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP