Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärleken är som bäst


Tvåsamhet,ej fångenskap

Hör dina andetag
ditt ansikte så fridfullt.
Jag fylls med bubblor
kittlar min kropp och hjärta.
Du, en porlande bäck
sakta sänker jag min kropp
omsluts, jag är fångad
ändå totalt fri.
Vill ropa ut över ängarna
springa i daggvått gräs
känslor som svävar över ängarna
Kyssarna,är som att dricka
solens strålar.
Så känns det när du
finns brevid mej.




Fri vers av birgitha
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-25 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha