Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden..

Kärleksstundens närhet
famnar om mitt allt..
själars heta möte
värmer bort allt kallt



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-07 01:41



Bookmark and Share


  Thirre
Vilken fin och kärnfull liten kortis!
2008-03-07

  Thirre
Vilken fin och kärnfull liten kortis!
2008-03-07

    Melona
läckert mare

får ord
med rim
tycker om

tack
2008-03-07

    Tteresia
Besläktade själar som finner varandra. Finns inget bättre.
2008-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Excellent, som en annan grinig gammal gubbe (Mr Burns) skulle ha sagt!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP