Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny version. Efter konstruktiv kritik i annat forum har jag ändrat denna dikt


rullande

Hjulets yta vilar
i ögonblicket
stilla mot
underlaget

alltmedan
rullandet
framskrider

med oavbruten
kontinuitet
genom rummet
och tiden




Fri vers av Anders P VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-03-07 09:14



Bookmark and Share


  sol
en \"anders\"

:)) (svindeltanke)

och hur långt
är ett ögonblick?
det totalstilla nuet
icketiden
har den en benämning?

du som vet nästan allt?
2008-03-07

  prinscess VIP
hur livet bara rullar på i olika tappningar
allt går fortare...som att man behöver stanna till i bland att känna ett lugn i själen
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP