Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans smärta..

Det värker i mitt hjärta
ömmar genom varje slag
smärtar i sin otakt..
längtans puls är svag


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-07 12:41



Bookmark and Share


  papessa
längtans smärta går inte bort med vanliga värktabletter inte.....
2008-03-09

  Mats Henricson
Den smärtan är , ofta, framkallad av djupt traumatiska upplevelser......
2008-03-07

  coffe
starka ord som är igenkännbara men bara i omgångar som tur är, vi får precis vad vi klarar av ...trollbundet skrivet...c
2008-03-07

  Michaela Dutius
Mycket vacker och berörande
2008-03-07

  Carola Zettergren
Bra beskrivet
vackert poetat!!!
2008-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Mitt problem är att min puls är för stark.
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP