Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlekens hamn

Efter regnets tunga lättar sprudlande
fontän lyfter bubblorna närheten sjuder
ångar innerligheten porlar sinnena
i smältvattnets Niagarafall
tillsammans förenar mjuka värmen
löder glöden i våran famn
själarnas hud flyter samman
i varandras stilla hamn
världen ler litegrand




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-07 14:05



Bookmark and Share


  Emilia Mattsson
underbart vacker :) får en att tycka om när det regnar, men älska den våta marken och luften när det har slutat :)
2008-03-07

  korpfjäder
Åh, världen ler ganska mycket där du vandrar. Blommorna nickar igenkännande och fåglarna viskar: där går en poet. Hon heter Rigmor z, och så hör man ditt namn ropas mellan träden. Så är det.
2008-03-07

  mare VIP
...som i smältvattnets niagarafall...förenar mjuka värmen.....fin..
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren