Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så glad så hjälp lycklig

Tänk att man kan nå fram till varandra
med bara några ord på en dataskärm
att man kan bygga broar över världen
att förstå att hjälpa att älska
att uppmuntra dela sorgen
och kunskapen med så många
hoppfullt konstnärligt skapande harmoni
tänk så mycket med bara lite Poesi




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 458 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-07 15:46



Bookmark and Share


  MissAbstraktInBaktakt
bland kan ord fungera synnerligen väl
som länkar mellan själar
och det är alltid fint!!!
2008-03-10

    Pivvi
Något av det bästa som finns *ler stort*
2008-03-09

  * Ammi *
sanna fina rader ..
en livlina för många
2008-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver inte alltid kuratorer, psykiatriker och krisgrupper.
2008-03-07

  korpfjäder
Ja tänk att det går! Och att det går att säga sånt som inte går att säga.... och bli förstådd av människor man aldrig sett...och förstå sånt som inte går att förstå... och se det osynliga och bli lycklig av andras lycka. Det är vidunderligt! Tack för att du skriver det så att vi ser det och kan stämma in!
2008-03-07

  Ilona _L
mm, jag håller med!
Har blivit helt beroende!
Bara man lär sig \"åka slalom\" mellan alla neg-nissar
och messersmithar!!! :-D
2008-03-07

    Maria Malm
\"Bara lite poesi\" kan nå hur långt som helst..
2008-03-07

    Melona
jaaaaa

så härligt det är med
den kraften, godheten
och kärleken

den gemensamma
fascinationen över ordens magi..
2008-03-07

  prinscess VIP
fint skrivet
2008-03-07

  NågonAnnans
Ja nog är det förunderligt allt att man kan kommunicera så väl genom text:) Att man kan lära känna människor på andra sidan jordklotet bara genom att titta på en skärm... Fint skrivet!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren