Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig



Till dig som jag aldrig lärde känna
Vars mörka ögon jag aldrig fick se in i
Du som aldrig kommer lära känna dina syskon
Aldrig somna i min famn
Till lillan som jag aldrig kommer läsa Astrid Lindgren för
Inte kommer sjunga för
Till dig jag aldrig kommer oroa mig över, skrika på och älska mer än allt
Till dig som jag redan gråter över
Förlåt




Fri vers av Poison Ivy
Läst 608 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-07 16:04



Bookmark and Share


  aftermath
känns som en pålkran genom hjärtat...
starkt och nära
all heder till denna blottande text
2008-03-07

  Carola Zettergren
Smärtsamt gripande
starkt poetat!!!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy