Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad av dig

Fångad av din själ
mitt bland en i massorna
fanns du..
bara du för mig..
två själars starka möte
av oemotståndlig kraft
ordlöst dragna till varandra


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-07 23:22



Bookmark and Share


  papessa
lyckost
2008-03-09

  LassO
så hoppfullt, och vackert
2008-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Ja, dessa massor...
Ibland glimmar det till i dem.
Pärlan i åkern. Specialdesignad just för mig. Eller dig.

Du är varm du, Mare.
2008-03-08

  Haugen
Kanske inte skriver på varje, men du skriver så sjukt bra hela tiden! :D
2008-03-08

  Mygg
Magiskt, ordfattigt och verkligen starkt!
2008-03-07

  Manal
väldigt väldigt vackert
2008-03-07

    Melona
så vackert du
fångar
fångsten av dig

njuter stilla
tack
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP