Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segel

Segel av vitt vid horisontens
vida öppna vatten..
rör sig i vågorna av blåstens
kraftfulla vindars styrka som
för dem i segel vidare på färden



mare







Fri vers av mare VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-08 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Magnifikt!
Förmedlar en frihetskänsla och en vilja vidare.
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP