Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodomlopp

****

   * Jag letar ständigt skrifter i mitt hjärta *       

* trots att mitt pulserande blod *

* lever sitt eget *

* lilla liv *

***




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-08 18:54



Bookmark and Share


  papessa
dessa rader blev jag bara så glad av
2008-03-13

  lodjuret/seglare VIP
vilken säregen stjärnbild du skapat här
2008-03-08

    ej medlem längre
Gud vad enkelt o fint, vilken värme man känner ta låga i dina ord, tusen tack!
2008-03-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Över känslorna man
inte styr, då går allt
överstyr, och så blir
man yr, jag låter
hjärtat sin egen
väg gå, då blir
det så bra så
2008-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Det finns emellertid ingen motsägelse.
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP