Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu när du är med henne


så undrar jag hur det skulle vara
om du var med mig

nu när du är med henne
tänker jag ofta på dig
och hur det var när du var med mig

nu när du är med henne
är jag nästan säker på att allt vi hade var perfekt
vad hände egentligen

nu när du är med henne
är det så enkelt att prata
så lätt att skratta

nu när du är med henne
är jag nästan övertygad om att det var ett misstag att låta dig gå
varför lät jag dig gå?

nu när du är med henne
inser jag vad jag kunde ha fått
om jag vågat ta emot det

nu när du är med henne
är det enda jag vill att ha dig nära
kyssa dig, röra dig - älska dig

nu när du är med henne
så önskar jag att du var med mig

men om du nu skulle lämna henne
och vara med mig
skulle jag då vilja ha dig?




Fri vers av Poison Ivy
Läst 680 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-09 13:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sååå starkt om en relation som tagit en annan vändning... Mycket bra
2013-08-24

  Tove Meyer VIP
åh det här känner jag igen och många har undrat förut...

"why do I want you, now that I cant have you,
why didn't I just want you back when I had you"

-sophia somajo
2009-03-12

    Olives
perfekt diktat!
hur det känns rätt att släppa den personen, just då.
men när man plötsligt inte har den nära längre, och man är glömd, är det inte lika lätt längre.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy