Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A scent of old lovers


an angel is
rowing us over
water


far away


fields of blue
where quiet dreams
sleep


dried bodies
reach out for my
fingertips


white air
drizzling

words

softening our lines,
carefully

the weight of an hour
was
a lifetime




Fri vers av sister mary
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-08 20:07



Bookmark and Share


    Jnåt
quite a wonderfull thrill, I've crossed the water myself, with an angel as company.
2009-01-25

  Göran P Rödholm
Enthralling. You should write more in English!
2008-11-22

  Bjarne Nordbö
Så vacker. Den sparas.
2008-03-15

  Per Rydberg
Jag tycker om flödet i din dikt! Språkmusiken är likaså skön!
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary