Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel hjärtesak

Vad är det som gör mitt hjärta så speciellt?

Inte är det för att det klär mitt utseende

för ingen kan ju ändå se det

Inte är det för att jag är så speciellt bra

inte kan hjärtat mäta min duktighet

Inte är det för att jag är kvinna

mannen har också sitt hjärta

Vad är det då som gör det hela så fantastiskt?

 

 Utan det kan jag inte leva!!

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-08 21:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
That´s right, a good
heart, makes the ride,
trough life, a happy
glide, so with such
a good heart, you
can walk, with pride!
Well written dear!
2008-03-08

    Maria Malm
Så sant..
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP