Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag förföljer mig själv inatt

Bevakar varenda steg

håller mig själv i handen

inatt är jag farlig

för mig


stolthetens bittra fiende

jag kan riva barriärer

för dig



världshav

tar jag mig över

av skrik och tårar

för dig



mina steg styr mot dig

för att höra din röst

för att bli bekräftad

av dig






Fri vers av Kirre
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-08 23:00



Bookmark and Share


  bo.rackson
Sitter här och \"ummar\" - skön självkännedom
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Kirre