Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma känslor..

Som det varmaste varma
sveps jag med i det sköna
som ljuvligt hett omfamnar
varje cell i min kropp
i okontrollbar värme..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-09 01:29



Bookmark and Share


  papessa
mmmm
2008-03-09

    glasa VIP
du kan lägga ved
till elden
du kan göra
hettan i en skön
värmespridande
BRASA
så värmer dina ord mig
2008-03-09

  Michaela Dutius
Mycket fin beskrivning som ger hopp!
2008-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Låter som ett trevligt party...

Du är fylld av värme, M.
2008-03-09

    JJ VIP
Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-03-09

    Melona
det låter som
passion det där
fruktig sötma
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP