Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ge upp

Skuggornas dal..
så djup kan vara
att vandra
att fammla
längs dalgångens
höga väggar..
sökande efter
stigen att sakta klättra..
hoppets drivande längtan
mot högre höjder..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-09 12:47



Bookmark and Share


  papessa
klättra på du bara, hoppet kanske finns närmre än du tror, applåder
2008-03-09

    Melona
nä du
det gäller att inte ge upp

men det är då fan inte det lättaste alla
gånger

tack för djupet
2008-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Värst är det väl när man själv förpassat sig dit.
2008-03-09

  lodjuret/seglare VIP
när du slår i brunnens botten i det djupa mörkret fyllt av isande kyla och en metallisk smak i munnen av övergivenhet, då är enda vägen uppåt, upp, upp, upp tills du anar ljuset från en värmande sol, en vänskapens hand utsträckt just till dig från någon som fortfarande dig oanandes håller dig för kär
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP