Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att gå ur tiden

 

bunden till orörlighet
på nykyssta ögonlock
väljer att inte se

ligger på nybäddad säng
när sommaren blommar
bevarades inget
att bevara

sluter mina ögon

fast jag trodde du kunde
bli en del av mig
som ett piller rusar
hör jag hjärtat
som brusar

levde inte i din blues




Fri vers av Laijza
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-09 14:13



Bookmark and Share


  aol
den här passar jättebra
2008-03-16

  Michaela Dutius
Insikt som gör ont - så ont att den närmar sig dödslängtan.
Väl poetat
2008-03-09

  aol
DIN INSIKT DIN HÄRLIGA POESI
2008-03-09

  aol
DIN INSIKT DIN HÄRLIGA POESI
2008-03-09

  aftermath
insikt, uppgörelse med liten sorglig ton
mycket väl skrivet
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang