Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...att manipulera mig



Det fanns inget mer av mig
som jag kunnat erbjuda dig

och det märktes tydligt
hur otroligt väl du mig kände

aldrig annars hade du lyckats
med det konststycket

..




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena