Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte hända..

Vi två kan inte bli
vi två..
gnistan går ej att tända
det varma saknar glöd..
eldens låga chanslös
passion av liv är död


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-09 22:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Suck...Och jag som hade hoppats...
2008-03-10

  Haugen
sad so sad =/ men du vet vad dom säger, life goes on.. =/
2008-03-09

    Melona
sorgliga ord
som
jag inte hoppas innehåller verklighet

utan bara dikt
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP