Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugna rum

Stilla i min ensamhet
söker jag ro i tystnaden
där tankarna vilar fritt
ifrån distraherande ljud
alldeles tyst..
alldeles stilla..
leds jag bort till lugna rum
mina egna hemliga rum..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-10 01:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt meditativt ... egna rum behöver man ha, att dra sig tillbaka till ibland.
2008-03-11

  aol
rogivande härlig poesi
2008-03-10

  Nils Sondefors
Vacker harmonisk-poetisk dikt!
Applåd!
2008-03-10

  Larz Gustafsson VIP
Där behöver man vara.
En plats dit endast Gud har tillträde.
Han skapar lugnet i stormen.
Som på Genesarets sjö den där gången.
2008-03-10

  Haugen
Vackert :D
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP