Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var det med det

Själen slogs i tusen bitar till diskens
slamrande föll ned i löddret
löstes upp

Hjärtat tappade jag i köttkvarnen
äckelgrynig färssmet

Självrespekten åkte med i soporna
sånt händer

När jag brottades med dammsugaren
råkade inspirationen följa
med upp i slangen

Nu ligger den där
och kvävs i Hugin Phantom 6000 Electronic

rosslande




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-10 11:47



Bookmark and Share


  noname_realmind
Härlig skruvad vardags-själ-ironi! :))
2008-03-11

  Karl Springe
Härlig text...
Snyggt skrivet, som alltid!!!
2008-03-10

    Melona
helt underbar text
om verklighetens
tristess

med vackra morbida
bilder som
ger snygga effekter
\"äckelgrynig köttfärs\"
2008-03-10

  Thirre
Arma själ! Men inspirationen kanske du kan skaka fram igen ur den dammiga dammsugarpåsen. Så brukar åtminstone jag göra när något råkar slurpas upp genom röret :-)
2008-03-10

    Maria Malm
Kanonbra!
2008-03-10

  korpfjäder
Måndag... och alla gråa vardagar staplar sig på varandra och vill förkväva den rosa söndagskänslan. Dammsugarens monsterslang slingrar sig runt halsen. Brrr. På dem bara! Låt oss bilda föreningen söndagsslarvorna (r)
Kram!
2008-03-10

  sol
*haha*
skitbra

(pms-varning)

jag skrattar
så jag gråter

omdöme:bra
2008-03-10

  Emilia Mattsson
kraftig känsloförmedling,,,visuellt ruggigt, haha ;)
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren