Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Respektfullt mjuka pälsars värmande
puffar njutbart nyfiket
stryker tätt mungipor
slickar omvårdande
länge




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 431 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-03-10 13:49



Bookmark and Share


    Ivy-Jean
Goskissar=), mysig dikt!
2008-03-12

    Melona
purr på
dig,

så fint du skildrar
de kurrande små lömska underverken!
2008-03-12

  noname_realmind
Pälsklädda själar - härligt! :))
2008-03-11

    Maria Malm
Mysigt med katt!
2008-03-10

  Karl Springe
Roligt faktiskt, satt med katten min i knäet medans jag läste denna =)
2008-03-10

  korpfjäder
Katt. Och katt mot kind. Mjukt och skönt. Hör kurrande läten och mår gott...
2008-03-10

  Mats Henricson
Mysig........
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren