Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På riktigt

Han sa
jag älskar dig på riktigt inte som de gör på TV
eller i något påhittat universum

Det värmde
verkligen




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-10 15:27



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vad vet han om vad som händer på TV? Eller i någon påhittad värld? Och vilken värld är INTE påhittad...

Ja... vad ÄR att älska på riktigt egentligen...

Bra text som får en att fundera vidare.
**applåd**
2008-03-10

  Lena Krantz VIP
Inser att jag (liksom Lili) funderade över de två sista och läser dem sarkastiskt även jag inte vet hur du menade!
;o)
2008-03-10

    Lillemor
Äkta kärlek när det
sägs på riktigt.
Tja, återstår de två
sista raderna:
äkta vara eller trams
på TV?
Bra o fundersam text
2008-03-10

  korpfjäder
Kan bara njuta av dina ord.
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren