Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite saker jag tänker på.


Barn under skiljsmessa.

Kommer dom att lära känna mig för den jag är ?
Eller kommer dom att lära känna den jag blir ?
Jag och pappa ska flytta.
Min älsta bror har flyttat hemifrån.
Min andra bror ska flytta med mamma.
Jag kommer aldrig bli dessamma.
Stora bitar från mitt liv kommer förändras.
Jag kommer inte att ha alla i samma hus.
Alla kommer vara utsprida på olika platser.
Och jag kommer vara ifrån folk jag älskar.
Visseligen kommer vi att träffas.
Men det kommer aldrig bli desamma.
För saknaden av det gammla kommer finnas där.
För det som jag känner till.
Kommer förändras.
Jag kommer inte vara den jag brukade.
Ingen kommer att vara som förut.
För sanningen är den,
att tiden kommer att ändra oss alla.
Men för oss med stora förändringar,
kommer livet aldrig bli som man trott.
Och det kommer inte heller tillbaka.
Hur mycket man än önskar.
Så, kanske kommer det ut något bra av det här.
Även om jag inte kan se något bra just nu.
Men man får vell hoppas, och försöka göra
det bästa av det.
Fasten man igentligen bara vill skrika, slåss
och gråta.
Försöka förstå.
Men man får bara inse,
att vissa saker kan man inte få svar på !




Fri vers av Sleepy
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-10 15:34



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Alla svar finns inte nu men längre fram när alla har landat.
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy