Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig

 

 

suddiga smekningar
pirrande fantasi
tungspetsar lek
med gemensam saliv
erotiken oljar
njutningar in




Fri vers av Laijza
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-10 17:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Glänsande skrivet
2008-03-11

  aol
fantastisk passion åtrå i en stark flödesrik poesi
härligt virkat
2008-03-10

  aftermath
wow, där satt den
smack!
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang