Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karusellflickan


ögonen glittrar
allt snurrar fort fort

världen är plötsligt suddig




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-06-07 17:45



Bookmark and Share


  KaptenKatt
..men i en suddig värld kan man oxå fantisera!
Jag minns när TVn var svart/vit, jag drömde om färgen på teppas gitarr...
suddig värld kan vara vacker värld
Sött!
2005-06-08

  kath
får mig se min egen dotter på karuseller i tider då hon njöt av det....härligt att se den underbara känslan av livsglädje och frihet i barns ögon....fin och varm stämmning i dina ord.
2005-06-07

  madinsane
just så vill jag snurra en stund..
bara en kort stund, så jag inte blir illamående!
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP