Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, blommans man

 

när sista andetaget lossnade
ur det som rosslade
varma händer blir kalla
blir blå


när det vita mot
ditt vita
beskär kontrasterna
mitt hjärta
snittar blomman


sveper vita tyger
om dig och det som var du
varmt hjärta blir kallt
när livet
tog slut

 




Fri vers av Laijza
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-10 21:03



Bookmark and Share


  aol
här en dikt som passar perfekt
2008-03-16

  Michaela Dutius
Djupt och berörande.
Tycker om!!!!!
2008-03-11

  aol
djupa rader i en fin poesi
2008-03-10

    Göte Holmlund
tunga saker du bjuder på..intensivt och bra
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang