Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det röda..

Att höra din ljuva stämma
lugnar mitt längtande hjärta
som ständigt tänker på dig..
hårt fastklistrad sitter du där
översköljd med mitt röda
kärlekens blodröda färg..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-11 00:45



Bookmark and Share


  jardan
Rader som tar tag i mej.
2008-03-17

  Carola Zettergren
Gripande vackert!!!
2008-03-13

  Nils Sondefors
POESI!
Applåd!
2008-03-12

  Michaela Dutius
vackert och berörande
2008-03-11

    Melona
röda vackra känslor

fint så
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP