Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välkommen våren!


Välkommen

Välkommen
Vakna
Vacker du är
Vi vandrar varsamt
Vräker varligt varje vecka
Våren viskar
Välkommen




Fri vers av beuys
Läst 674 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-11 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

beuys
beuys