Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollbundenheter

 

nödvändigheter i det som var
kärlekens kraft
ligger hotfulla nässlor
som när du sa

jag kan bara veta dig,
i dina ord om vackerheter

nödvändigheter i det som var
kärlekens kraft
ligger mitt intill ditt
läs mig, lyssna mig,
känn
mig

berör jag dig inte som jag gjorde
vem berör dig som jag borde

var jag inget annat
än ditt mysterium
var jag inget annat än koder
ett mattetal
i ett korrekt svensktalande
sätt att hantera

ordbekännelser

tappade bort dig
i min vilsesång
bleknade färgerna
blå
med ditt tynande intresse
om orden

  

från mig




Fri vers av Laijza
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-11 11:53



Bookmark and Share


  aol
jg menar känslor förresten slutet mästerligt
2008-03-21

  aol
starka kånslor som bara blommar ut i en kraftfull poesi
2008-03-21

    Melona
appåderar, det här är riktigt riktigt bra!
2008-03-16

  Bjarne Nordbö
Fastnar så ordentligt vid det magnifika avslutet att jag just nu inte kan ta åt mej diktens helhet.
2008-03-14

  Lyckohäxan Enediel
Åh så bra...riktigt bra...gillar speciellt
\"berör jag dig inte som jag gjorde
vem berör dig som jag borde\"
2008-03-13

    Göte Holmlund
berör jag dig inte som jag gjorde
vem berör dig som jag borde

fan vad bra hjärtat...det satte sig
2008-03-12

  Michaela Dutius
Underbart vacker och berörande...\"tappar bort dig i min vilssesång\" öppnar oanade bråddjup
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang