Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets slag..

Hjärtat så fyllt av liv..
så sårbart skört
pulserande starkt..
drivande slår
i livets alla färger..

mare











Fri vers av mare VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-11 09:46



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så vackert!!!
2008-03-13

    Melona
vackra ord
mare,
som du fångar fint med tangenterna
2008-03-11

  Nils Sondefors
Finstämd poesi!
En vacker dikt.
Applåd!
2008-03-11

    Ivy-Jean
Vackert och alldeles sant!
2008-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Hela spektrat, min vän.
Behovsprövat, inövat, avlövat, utövat.
Så fyllt av liv att man ibland får svårt att bära det inom sig.
Var det detta som knäckte Jim Morrison?
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP