Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cumulus i höjden

Dimma över dalen

slickade över toppiga

morgonklippor

Kristallkransen bryter

lätt igenom

stratusdominans

 

Vattnet krusar stilla

vill smeka

Tidlöst men tveksamt

leka ner sol

Himmel spänner yta

dimma flyr

 

Cirrus snurrar

vill också

tidlöst leka

men himlen kräver sitt

det vackra

Cumilus humilis

hokus pokus

över dal och fukt

 

Det blir vacker dag

över lekande

klippor




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-11 10:53



Bookmark and Share


    sunnanvind
Oj!!! Jag älskar den! Så lekfullt poetiskt vackert med naturen som grund! *Bokmärkes* givetvis!
2008-03-14

  papessa
vackert avslut
2008-03-13

    Maria Malm
Vackra naturbilder.
2008-03-11

  lodjuret/seglare VIP
med sådan kärlek att konsumera,
vem vill icke vara såsom klippan
i tålmodig väntan på markdimma?
2008-03-11

  Inkarasilas
\'Cumilus humilus

hokus pokus\'

ja här smälte jag ner till Dagg, så lekfullt och simsalabimaktig, huj, jag spricker upp i leenden.
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP