Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknande

Ljuset skärper min blick

värms av dagens är

fylls av fjädrande lätthet

fötterna fördelar tryggt

landar en ny insikt i mig




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-11 12:40



Bookmark and Share


  korpfjäder
Varje dag - ett nytt liv! Fint!
2008-03-11

    Melona
finstämda ord
vackert så!
2008-03-11

  Michaela Dutius
Härlig \"trots allt\" och \"mot alla odds\"- dikt.
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren