Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min syn på Jesus... Jesus=naturkrafterna


Jesus

Jag vet vem

Jesus

är

Han är son till

gud fader

som är

Solen

Jesus är

Vattnet

Haven, sjöarna

bäckar och åar

som  kan

släcka vår törst

.........

utan

Solen och vattnet

finns det

inga

förutsättningar

för liv

på den här planeten

i

fadern, sonen och den heliga andes

namn

AMEN




Fri vers av NågonAnnans
Läst 536 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-11 14:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tror på mig själv och det är gott nog
2008-03-15

  Carola Zettergren
Fantastiskt underbart!!!
Applåder!!!!
2008-03-11

  Betlehemsstjärnan VIP
En ny bön som jag gillar...Här sprudlar det av nya ideèr..Love It!!/B
2008-03-11

  Fredrik Stillesjö
Hej NågonAnnan!

Tack för din fina dikt! Behöver alltid påminnas... hälsar Fredrik
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans