Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan 02.13 (Snarkadikten)

Jag ligger och tittar
på han där under täcket
och funderar surt,
kring denna djävla fräckhet.

Min dag är lika lång som hans,
min kropp är lika trött
Men jag, jag ligger vaken än
och han sover fan så sött.

Äntligen på väg att somna,
mot vilan kroppen börjar domna
Jag känner mig så varm och go..
plötsligt är jag vaken, jag får fan ingen ro...

Nej, nu har jag hyschat, klappat,
jag har petat lite smått
Men någon riktig smäll,
det har han inte fått.

Trots att jag älskar mannen min,
mest hela tiden.
så har jag fått nog
och sista timman är nu liden.

Nu måttar jag och tänker sparka
och hoppas att den djäveln äntligen ska sluta snarka

Imorgon, mina vänner, ska jag lova
inte en chans att han får sova.
Nej, upp och laga frukost och roa barn
och jag, jag ska sova utav bara fan

maihe




Fri vers av *maihe*
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-11 14:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja, det är tur att man aldrig snarkar själv, iallafall är det inget som hör et, den som skulle ha så gjort är ju i drömlandssmöret
jag är svag för rimmade texter som har något att berätta, alldagligt eller ej, av kille eller tjej
texten förtjänar förstås
trenne enkelkupéer med infravärme
2008-12-09

  NågonAnnans
Härlig text om ett stort irritationsmoment:) det finns ju föresten öronproppar;)
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*