Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trampade jag på andra för att bli lycklig?

 

vi mådde alla dåligt under skilsmässan, du och jag och barnen

skulle jag ha stannat kvar så skulle vi aldrig ha mått bättre

att vara så kär som jag var i dig att jag kunde förlåta dig allt

om och om igen

att jag till och med kunde acceptera min tystnad i oss:et

jag grät när jag gick sorgen var hård inom mig

sörjde kärleken, förälskelsen i vårt 

 

vet att jag finns för våra barn och de vet det också

vet att jag finns för mig och mitt nya

 

vet att jag inte kunnat göra på annat sätt

då hade jag inte funnits längre




Fri vers av Helene Månsson
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-11 15:11



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den vissheten är stor.
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma