Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammetsnatten

Mörkret lägger sig
som sammet mjukt runt om
vaggar mig nära lugnt bortom
ljusets vassa skärande egg

stillar oron från skränande dag
sjunger tystnaden en sista gång
släpper smärtan sitt hånfulla grepp

ingen håller mig kvar
bördan okas av
inget kräver svar

tyngdlös nyförlöst
lämnar jag livet
natten bär mig
varligt hädan




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 384 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-11 19:50



Bookmark and Share


  Rosen VIP
en mörkrets stillhet i sakta övergång till ljuset..ger en inre ro, och trots vemodet, skönjas hopp....
2008-03-13

  Karl Springe
Lugn och stillhet...
Fint skrivet!!!
2008-03-12

    Maria Malm
Lugnt och behagligt..natten som bär varligt..ljuvligt..
2008-03-12

  noname_realmind
Att sjunka in i en stilla ro...
Mycket snyggt poetat!
**applåd**
2008-03-12

  korpfjäder
Tycker om vilan i den här texten - en förtröstan i mörkret.
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren