Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla mamma

Min älskade lilla mamma du är
och jag håller dig alltjämt så innerligt kär
Jag önskar var dag att du vore här

Jag ödet förbannar och besvär,
då jag viskar ditt namn mot natthimlens sfär
och hoppas att den fram min önskan bär:

Mamma, svara! Det är allt jag begär!
Jag behöver ju dig här!




Fri vers av *maihe*
Läst 580 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*