Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Ljus och mer ljus


Vissa saker är förbjudna,

men ändå så vackra.

Det gäller att ta det lugnt.




Fri vers av Sareo
Läst 302 gånger
Publicerad 2008-03-11 19:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tell me about it...
Sigh...
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo