Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

Skapar i min egen värld
av tankar..
söker fånga
varje minut
sekund..
av livet
gripa dagen
som ingen
kan ta ifrån
min styrka
mitt liv..
som jag vill leva


mare






Fri vers av mare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-12 13:55



Bookmark and Share


    Melona
riktigt finstämd, vackert och sant
förmedlat fint på havslikt vis
2008-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Det blir så jobbigt om man skall hålla på och gripa hela tiden.
2008-03-12

  Haugen
Carpe Diem.. =)
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP