Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Astinganos och Lili kunde inte låta bli.....


Du ser ut att ha gått upp i vikt

Då brukar jag svara att jag slutat röka
Fast det har jag inte




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 341 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-12 20:33



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
visst är det skönt att vara vuxen! Man kan säga vad man vill
2008-03-13

    © Birgitta Wäppling VIP
:)
Huvudsaken är väl att de får svar på tal. Hur viktig man är, är väl vars och ens ensak... :)

(Hämtat från vardagen: En mamma någonstans i Sverige läser halvhögt ur ett test i Expressen: \"Fråga 1: Anser du att du är normalviktigt?\". Hon funderar en stund. Så säger hennes son: \"Nej, mamma, du är jätteviktig!!\"
2008-03-13

    Maria Malm
Jag brukar säga att jag tycker om mat.
2008-03-13

  * Ammi *
ha ha .. men vad är övervikt då? jag vägrar följa nån mall ialla fall
rolig!
2008-03-13

  noname_realmind
Ha ha! Härligt ljuget!!

Fler tips:
\"För att vara så elak, så svettas du väldigt lite!\"
\"Tack detsamma!\"
\"Jag är inte överviktig, jag är bara lite underlängdig.\"
\"Tack! Jag tycker om dig också!\"
;-))))
2008-03-13

  Lena Krantz VIP
Hi hi.....det är den bästa ursäkten hitills...
;o)
2008-03-12

  octobertragedy
ler gott åt den texten, härligt :)
2008-03-12

  Hildegun Relefors
Och jag säger, jag älskar min goda mat!
2008-03-12

  sol
eller sköldkörtelproblem
är också bra
=)
2008-03-12

  Michaela Dutius
Härlig haiku med det underbara troset som gör oss levande
2008-03-12

  mayhem and order
....inte jag heller men det är en bra ursäkt samt att jag \"nyss\" fått barn(som ju är 8 men det e väl ganska nyss!*haha*)
2008-03-12

  korpfjäder
Älskar den texten. Bara älskar. Och ler med hela mig!
2008-03-12

  albertina
ha ha den var bra. Ska nog köra på den jag med tack för tipset=)
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren