Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stentvättade Jeans

Rådjursögon
vemods sjöar
svarta tatueringar
slingrar
över olivbrun hud
varma salta
glänser fylliga
läppar biter retfullt
ökensanden yr
hettan dallrar i Grand Canyon
muskler
hårda maskulina
aggresiva
karismatiskt blixtrande
speglar crom metallic
svettig brynja
nonchalant
strama fasta lår
delar lyfter
klyftans uppnosiga
runda garnityr
blänkande stål
mullrande
glödande
solnedgång
tonar avlägset
in i orange




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-12 23:49



Bookmark and Share


  korpfjäder
Jag ser verkligen raggarbilen, den där vackert lackade med miljoner hästar under motorhuven. Och solnedgången i vilken den vackre mannen speglar sina muskler. Doften av bensin och solbränna.... och lite öl? Kanske. Och jag känner att du hittat något nytt i ditt skrivande. En bild olik dina andra. Men lika skön.
Vill ha mer!
2008-03-13

  Per Teofilusson
Jag hör Neil Youngs elektriskt nagelbitande gitarrkaskader i sandvinden
2008-03-13

    Maria Malm
Jättesnyggt skrivet!
2008-03-13

  Betlehemsstjärnan VIP
Så fantastisk snyggt skriver...Gillas verkligen!/B
2008-03-13

  noname_realmind
Var går den reklamen, ge mig adressen fort... ;-)))

Snyggt erotiko-ironi-ordat som f*sen!
**applåd**
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren