Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ögonen glittrar allt snurrar fort fort världen är plötsligt suddig


karusellflickan två


det fanns ett leende på hennes läppar
som var värt så mycket mer än tjugo kronor

det var ett leende av ren njutning




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-06-08 08:38



Bookmark and Share


  KaptenKatt
Ja om ett skratt kan förlänga ett liv är tjugo kronor ingenting..men även bra dikter kan smitta av sig några leenden =)
2005-06-08

  kath
värt allt guld i världen.......en stund man bär inom sig som vuxen....att livet kan vara som en karuselltur...faktiskt..

fina är de här små karuselldikterna, så hoppfulla
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP