Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för 1 år sedan


se dig är som att se solen

 

du sitter mitt emot mig

med en semla på ett fat och kaffe och mjölk i en kopp

 

dina ögon lyser klart som solen från klarblå himmel

plirar när du berättar om din värld

din värld med kompisar, skola, förhoppningar om framtiden

 

för 1 år sedan var det inget plir i dina ögon

de var mörka som den svartaste natten lika som håret

 

glad över den du har blivit

stolt rentav

 

älskar dig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-13 10:29



Bookmark and Share


  albertina
En väldigt fin text om ett samtal imellan två personer som känner varandra väl. Tycker väldigt mycket om sånna texter om vardagliga saker. Man kan känna igen sig så väl=) Och det blir alltid de bästa texterna tycker jag.
Tack för det
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma