Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjömannen

Sjömannen på världens hav
for på sina resor
han slet i storm och blev då ilsk
för mycket ofta blev han pilsk..

Iland han kom titt som tätt
för att vila ifrån haven
där väntade en flicka söt
som gärna visade sin navel..

Han log så hjärtligt stort och brett
hon var den finaste han nånsin sett
dessa orden var det han sa..
till varje flicka som han ville ha



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-13 11:49



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
underbara text!
2008-03-15

    Melona
humor
och värme lyser genom denna text

kul mare, lite
annorlunda form från dig

tycker den var riktigt
härlig att läsa!
2008-03-13

  Larz Gustafsson VIP
Själv säger jag det bara om jag menar det.
Let it be known.
2008-03-13

  Haugen
Sjukt kul! :D bra skrivet ;)
2008-03-13

  Carola Zettergren
Underhållande
och säkert har
det hänt..
någon gång!!!!!!
2008-03-13

  Pallabra
Först trodde jag att den skulle vara sådär platt. Men sedan kunde jag inte sluta läsa. Den är väldigt roande och antagligen väldigt sann.
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP