Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som händer? Inget särskilt...ska bara förändra mitt liv..det har jag gjort förr.......för det mesta har det gått bra.
 Väntar på visningen..av mig...eller kanske bara min lägenhet.



OM ATT BYTA GREJER, TEX ETT LIV MOT ETT ANNAT....

Sitter uppkrupen
i mitt rengjorda
försäljningsstylade liv

Visning av mig
låt ridån gå upp
och
showen börja...

Väntar på priset
- Vad tycker ni det är värt?

Jag har rensat
bort det som jag
trodde var mitt hjärta

Slängt
det jag betraktat
som mitt blod
alla ting och prylar
som jag
trott var stommen
till det som är jag

Det doftar rent
och fritt
och jag ser längre
över de rivna murarna
än nånsin

Jag väntar än...
- Vad bjuder ni??
Guld?...Pengar?...Blod?

Sorry..  men..
Jag är redan såld

Till henne
som ger mig sitt liv
och är villig
att sammanfoga det
med mitt

Beundrar hennes mod
tar varsamt, tacksamt
emot
vår kärlek

Så budgivningen
är över för denna gången

Nu går jag vidare

So Long.....




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 359 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-13 15:08



Bookmark and Share


  Carlita
låter som en härlig vårflytt, lycka till mannen! :)
2008-03-13

  Inkarasilas
Nice, nice, kan inte annat än hurra och minnas det där Bröllopstalet vi höll, haha! Kom ihåg, prenumerera på två tidningar! Pusss och Lycka till Bro!
2008-03-13

  Sanningsägaren VIP
ett trevligare
flyttkort än detta
har jag aldrig läst
Toppen!
/Åsa
2008-03-13

  isabel louise
trevlig fortsatt resa i livet passar väl bra att säga då :)
2008-03-13

    sunnanvind
Underbart !!! Mycket nöje, så att säga!;)
2008-03-13

  mare VIP
..då väntar jag till nästa budgivning.....lycka till.....fin story.....
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth