Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppfångad


en sekund av lycka
fångad

i en förtjusande evighet




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-06-08 11:07



Bookmark and Share


  KaptenKatt
"I varje ögonblick ryms en evighet"
Förtjusande liten dikt!
2005-06-08

  Rachel Roth
så är det!
2005-06-08

  kath
jag fångas upp av ögonblicket och lutar mig tillbaka i evigheten´...så vackra dina ord
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP