Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spränga gränser

Kärlekens landskap är oändlig..
kraftens spår inga gränser har
den tvingar
med styrka..
spränger bort barriärer
raserar det hårda
det kalla till liv..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-13 17:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och ibland forceras spärrar som kanske inte skall forceras.
Vårfloden är stark och mäktig.
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP